Bli mer enhetliga i arbetslaget – Här är några tips

Som företagare finns det massor av sätt att marknadsföra sitt företag och sina tjänster. Vissa är roligare än andra, vissa är bra och vissa är mindre bra.

Trycka upp logotyp på arbetskläder och reklamprylar

Något som är väldigt populärt är att låta trycka upp sin logotyp på olika sorteras reklamprylar och kläder. Det kan både vara kläder som ges bort i marknadsföringssyfte men även kläder för personalen som arbetar på företaget. Enhetligt klädd personal med företagets logo på är inte bara marknadsföring, det ger även ett professionellt intryck.

Kläder med företagets logotyp på

Det första man bör göra är att trycka upp arbetskläder med företagets logo på. Vilken typ av arbetskläder man använder beror på vilken typ av företag man driver. Handlar det om ett kontor kan pikétröjor, skjortor eller t-shirts med logon tryckt på lämpa sig väl.

Om du vill trycka upp en skjorta eller en t-shirt med logga är det två saker du bör tänka på:

  1. Den skall vara snygg
    Om du trycker upp mindre snygga kläder med ditt företags logga på så kommer tyvärr inte personalen vilja använda kläderna om de inte är tvungna. Då är det bättre att sikta på snygga kläder, då kan du vara säker på att personalen verkligen använder kläderna. Vem vill inte ha snygga gratis-kläder?
  2. Den skall hålla en bra kvalitet
    Det finns extremt billiga kläder du kan trycka logon på men det är inte alltid en god idé att välja det billigaste alternativet. Billiga kläder blir snabbt slitna och färgen tvättas ur på någon enstaka tvätt. Då ser din personal sliten och ovårdad ut. Det ger ingen bra bild av ditt företag utåt sett.

Reklamprylar

Nästa steg kan vara att börja trycka upp reklamprylar med företagets logo på. Dessa prylar kan du dela ut till vänner och bekanta samt allmänheten. Då går folk runt med din logotyp och förhoppningsvis hamnar ditt företag ”top of mind” hos folk som sett reklamen.

Bli mer enhetliga i arbetslaget – Här är några tips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen