Möbler och inredning för företag

I samarbete med azdesign.se

För att skapa en trevlig miljö för kunder och medarbetare behövs funktionella och snygga möbler. Vare sig det gäller kontor, restaurang eller event är det viktigt med rätt möbler som enkelt går att flytta och som lyfter fram företagets image.

Konferensmöbler

För en lyckad konferens krävs flexibla koferensmöbler som är flyttbara och som tar liten plats när de inte används. AZ Design erbjuder flera olika typer av möbler till konferens till mycket bra priser. För att kunna anpassa möblemanget utifrån olika sorters konferenser är det viktigt att möblerna är fällbara och går att stapla på en vagn. När de inte används tar de mycket liten plats i förrådet och när det är dags att använda dem är det enkelt att dra ut vagnen och ställa fram det antal bord och stolar som behövs.

Restaurangmöbler

I restaurangen är det viktigt med en genomtänkt inredning som ger gästerna en behaglig känsla. På den italienska restaurangen passar till exempel rottingstolar medan restaurangen med industrikänsla hellre väljer en metallstol. AZ Design har stolar till restaurangför alla smaker. Stolarna ska inte bara vara estetiskt tilltalande utan även praktiska och bekväma och ska enkelt gå att lyfta undan vid städning. Hos AZ Design kan du få hjälp med en helhetslösning av restauranginredning.

Kontorsmöbler

För att skapa trivsel för de anställda och hos besökare till kontoret krävs en genomtänkt plan för kontorets inredning. Färger och materialval bör passa ihop och även spegla företagets varumärke. Ett hopplock av olika typer av möbler ger ofta ett rörigt intryck medan enhetliga färger skapar harmoni. Kontorsmöbler måste även vara ergonomiska och hos AZ Design hittar du höj- och sänkbara skrivbord och ergonomiska kontorsstolar av hög kvalitet. Du kan även leasa kontorsmöbler, vilket passar dig med en växlande arbetsstyrka med till exempel konsulter.

Oavsett önskemål hjälper www.azdesign.se ditt företag att möblera på det sätt du önskar till ett mycket bra pris. Hör av dig för att få ett förslag på inredning och kostnadsförslag. Vi erbjuder prisgaranti och smidiga betallösningar.

Möbler och inredning för företag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen