Lön Reklamutdelare och tidningsdistributörer Jönköpings

Snittlön Reklamutdelare och tidningsdistributörer i Jönköpings

  • Män 2022: 30100/mån
  • Kvinnor 2022: 30500/mån
  • Medel 2022: 30200/mån

Jönköpings län

I Jönköpings län bor drygt 364 000 personer. Det betyder en befolkningstäthet på ungefär 34,8 invånare per kvadratkilometer.

Jönköpings län omfattar den nordvästra delen av Småland. Länet består av 13 kommuner, varav Jönköping är den största kommunen med sina 141 000 invånare och även länets residensstad.

Länet brukar ofta kallas för småföretags- och entreprenörslänet. Här finns den så kallade "Gnosjöandan" som kännetecknas av att tänka utanför boxen, hitta lösningar, samarbeta och framförallt att våga.

Kommunikationerna är goda i länet, E4:an löper genom länet och även Södra stambanan som passerar en av landets största järnvägsknutar som finns i Nässjö.


Information om yrket

Som reklamutdelare delar du ut de erbjudanden som olika företag har till människor runt omkring dig. Det kan vara ett fysiskt krävande arbete med många trappor om du arbetar i en stad. Som tidningsdistributör har du något större ansvar eftersom kunderna har beställt olika tidningar.

Arbetsuppgifter

Ditt arbete består av att leverera erbjudanden och olika tidningar till kunder. Tidningen är en naturlig del av många människors morgonrutin och det är viktigt att de får tidningen i tid. Din uppgift är att se till att rätt människa får rätt tidning i rätt tid. Utdelandet sker oftast nattetid. Som reklamutdelare är din frihet lite större. Du kan ibland själv bestämma vilken tid på dygnet du delar ut reklam.

Arbetsmiljön

Det kan bli mycket ensamarbete utan att bli långtråkigt. Oavsett väder måste tidningen eller reklamen ut till hushållen. Det kan vara både kul och utmanande.

Rulla till toppen