Ledarna

Ledarna är ett fackförbund som syftar att samla Sveriges Chefer och därmed stärka dessa ute i yrkeslivet. Ledarna Sveriges chefsorganisation anser att för att människor ska växa krävs det gott ledarskap vilket i sin tur föder framgång för medarbetare.

Fackets medlemmar består av chefer i alla möjliga olika branscher på olika nivåer. Ledarna ämnar att utveckla dessa medlemmar genom råd och stöd i uppdraget som chef i stort men även genom att alltid utgå från de individuella behoven.

Ledarnas Förmåner

Ledarna facket har många förmåner för sina medlemmar, nedan kan du se några av de mest använda och populära som fackförbundet erbjuder.

Seminarium & Föreläsningar

Ledarnas fackförbund lägger stor vikt vid utveckling, detta märker man genom att man erbjuder både seminarium och kompetensutveckling till sina medlemmar. Denna förmån sker inte enbart utifrån traditonella medel, utan digitala kurser blandas med heldagskurser och frukostföreläsningar. Alla dessa kurser och seminarium baseras givetvis på både personliga behov men också geografisk placering.

Försäkringar

Medlemskap i ledarna inkluderar en inkomstförsäkring som ger dig som medlem ett extra ekonomiskt skydd om du skulle förlora jobbet.

Lån

Genom SEB erbjuder ledarna förmånliga bolån för dig som medlem, detta innebär en väldigt konkurrenskraftig bolåneränta. Detta gäller även för eventuella medlånetagare. Du kan även ta medlemslån till annat än köp av bostad till förmånlig ränta och utan uppläggningsavgift.

Karriärsrådgvining

Genom ledarnas egna tjänst kan man som medlem få tre kostnadsfria kärriärrådgivnings-samtal. Tjänsten är mycket populär och inkluderar nu även LinkedIn granskningar för att ytterligare ge medlemmar en ”push” i karriären. Tjänsten är så populär att nästan alla de som använt den kan tänka sig att rekommendera Ledarnas karriärrådgivning.

Ledarna Play

En ny unik del av facket ledarnas medlemskap är deras egenutvecklade kanal med filmer och podcasts som går igenom viktiga ämnen som verksamhetsutveckling och arbetsrätt.

Rebus

Ett unikt verktyg för att få ett en personlig ledarprofil och därmed se hur man kan utvecklas.

Ledarna Student

För dig som planerar ett yrkesliv som chef har Ledarna även ett studentmedlemskap där du kan få stöd och karriärrådgivning inför ditt kommande yrkesliv. Medlemskapet är billigt och ger dig tillgång till nästan alla förmåner som inkluderas i ett vanligt medlemskap.

Kontaktuppgifter

Kontor i Stockholm:

S:t Eriksgatan 26, Stockholm

Telefon, växel: 08-598 99 000
E-post: [email protected]
Fax: 08-598 99 010
Ordinarie öppettid: måndag-fredag kl 08.00-17.00

Summering

Ledarna facket är ett utmärkt val för dig som är eller ser en framtida karriär som Chef. Här får du möjlighet att växa i din roll och ständigt utvecklas med hjälp av likasinnade och innovativa verktyg. Utöver detta erbjuder ledarna bra förmåner vilket gör medlemskapet ännu mer tilltalande.

Rulla till toppen