Det är inte försent att söka sommarjobb

Söka sommarjobb

Maj månad står för dörren och sommaren börjar sakta, men säkert närma sig. Än är det inte försent att söka sommarjobb! Om du vill tjäna pengar under den varmaste årstiden, så ta chansen nu! 

Vad vill jag jobba med? 

Till att börja med, ställ dig själv frågan, vad vill jag jobba med? Vilken bransch skulle du tycka att det vore roligt att lära sig mer om och skaffa arbetserfarenhet inom? Kanske är restaurangbranschen din framtida arbetsplats eller gillar du att grotta ner dig i datorproblem? Isåfall bör du spana in våra lediga tjänster inom IT. Om du är osäker på vilket område som passar dig, så kan du fundera över vilka intressen du har och försöka se efter om de matchar någon typ av jobb. Till exempel om du gillar att laga mat, då kan kockyrket vara något för dej. Om du istället tycker om att möta nya människor, så varför inte testa på att arbeta som receptionist? När du vet vad du vill jobba med, så är det bara att börja söka!

Varför sommarjobba?

Om du är i valet och kvalet när det gäller att söka sommarjobb i år, så tänk efter en extra gång. Att sommarjobba ger otroligt mycket erfarenhet oavsett vilken bransch du befinner dig inom. Du kan bland annat lära dig mer om service, kassahantering eller marknadsföringsstrategier. Dessutom bygger du ditt nätverk och många gånger hittar du nya vänner också. Har du riktigt tur kan du även bli erbjuden en fast tjänst när sommaren är slut! Som ung eller studerande är nog det bästa med sommarjobb den välförtjänta lönen. Välj helt själv om du vill köpa den där efterlängtade prylen eller börja börja spara pengar på banken. Som sagt, finns det många anledningar till varför just du ska börja sommarjobba! 

Fördelar med sommarjobb 

✔️ Arbetserfarenhet 
✔️ Nya vänner 
✔️ Lära sig nya färdigheter
✔️ I vissa fall arbeta utomhus 
✔️ Utökat nätverk 
✔️ Tjäna pengar
✔️ Flexibla jobb
✔️ Möjlighet till fast anställning 
✔️ Lära sig att planera sin tid

Det är roligt och utvecklande Har du redan bestämt dej för att softa och ta det lugnt under sommarmånaderna? Då kan du spana in extrajobb eller heltidsjobb till hösten istället. Välj bland massor av lediga jobb på StudentJob!

Det är inte försent att söka sommarjobb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen